Hogyan csináljam meg? (Fizika)
Figyelt kérdés
A fizika tanárom meg akar buktatni. 2.1-re állok 5 egyesem van és 2 ötösöm (a 2 ötöst kiselőadásra kaptam) fel vagyok mentve matekból is de azt nem veszi figyelembe. Volt hogy egy ponton múlt a 2 és nem adta meg:( Holnap kell felelnem az osztály főnököm 4 nappal ezelőtt azt mondta 3 leckéből kell felelnem.. Ma meg közölte velem hogy 3 fejezetet kell megtanulnom. Hogyan tanuljak meg egy nap alatt 3 fejezetet!? Nehezebben is tanulok mert diszlekaziás vagyok2015. jún. 8. 13:05
1/3 anonim válasza:
5 egyesed van, és csak 3 leckéből kell felelned? Akkor mit méltatlankodsz, az kapásból azt jelenti, hogy 2 egyestől eltekintett.
2/3 A kérdező kommentje:
3 fejezetből kell felelnem, ma közölte velem az osztályfőnök. Ha csak 3 leckéből kéne felelnem akkor ma fejezném be az utolsót.
2015. jún. 8. 13:26
3/3 anonim válasza:
Hogyhogy ma közölte veled? Ma kaptad a három 1-est?
Mikor 1-est kapsz, akkor kapásból tudhatnád, hogy ki kell majd javítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!