Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hány boríték van/év emelt...

Hány boríték van/év emelt biológia szóbelin?

Figyelt kérdés

Ismerőseim közül senki sem tudja. 20 szerintem kevés, 24 és 40-re tippelek. Azt tudom, hogy van kb. 250-300 tétel és azok forognak 2005 óta. Egy csomót kihúztak idén is. :D

Kedden megyek, de sajnos vannak rossz tételek is. Az zavar, hogy rajtam kívül szinte mindenki különtanárhoz járt és ott tanultak olyan dolgokat, amihez nem igazán tudok hozzászólni. :/ Reménykedem, hogy nem olyan tételt kapok, vannak jók is. :D

2015. jún. 7. 10:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát ránézésre 20-30 lehetett :D Én szerencsére Mendeli genetikát húztam tegnap, illetve a szövegem a telomerekkel és hosszú élettel kapcsolatban volt.

Voltak akik sokkal rosszabbul jártak..

2015. jún. 7. 11:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi! :D Neked tényleg szerencséd volt, vannak rettenetes tételek is, komolyan. :/ XD
2015. jún. 7. 13:49
 3/7 anonim ***** válasza:

Első ugyanazt húztam én is tegnap. :D :D

Én voltam az utolsó és 4 boríték közül választhattam... Szerintem 20-22 lehetett max.

2015. jún. 7. 13:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Nagyjából 20 tételt sikerült összeszednem. :D Remélem nagy meglepetés nem ér kedden majd! XD
2015. jún. 7. 14:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Mindennap ugyanazok maradnak a tételek? :O Az elég nagy igazságtalanság lenne azért. :S
2015. jún. 7. 14:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem maradnak ugyanazok a borítékok,én csütörtökön, ismerőseim pedig pénteken és szombaton is mentek és mindenki kikérdezte az előtte levőket,tök mások voltak a 3 nap !

Utánam még 5-en jöttek,és egy 15 boríték még tuti kinn volt,szóval összesen olyan 35..

2015. jún. 7. 19:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Én voltam az első úgyhogy én maxból választhattam :D szóval nagy szerencsém volt, sokat nem is kérdeztek csak hogy hogyan replikálódik pontosan a DNS.

2015. jún. 7. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!