Továbbtanulás- hova? Biológia/nyelvek érdekelnek
én ugyanebben a helyzetben voltam mint te. bioszfaktra jártam, de se matekból, se kémiából nem voltam jó sose, nyelvekből viszont annál inkább. szerintem biológiával csak akkor érdemes foglalkozni, ha mellette tényleg megy még egy természettudományos tárgy, mivel biológia szakon is rengeteg kémiát és fizikát kell tanulni.
sokáig pszichológián gondolkodtam, de végül rájöttem, hogy az nem nekem való, te viszont mehetsz pszichológiára attól függetlenül, hogy nem vagy olyan jó matekból, mivel teljesíthető, nem az a szórótárgy az egyetemen. plusz oda a nyelvtudás is kell, mert a szakirodalom nagy része csak angolul érhető el.
én egyébként végül feladtam a biológiát, mert hiába szeretem, a nyelvek jobban érdekelnek, meg inkább humános vagyok szóval nyelvszakra jelentkeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!