Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Akik már voltatok emelt kémia...

Akik már voltatok emelt kémia szóbelin, mesélnétek légyszi hogy milyen volt?

Figyelt kérdés
2015. jún. 5. 23:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Rendesek voltak nagyon, segítenek mindenben, nem kell izgulni, kísérletezést érthetően picit figyelgetik, de nem durvák azok se, másrészt ha elakadsz, láthatóan próbálnak sarkallni, nem lesz vele baj.
2015. jún. 6. 07:19
 2/10 A kérdező kommentje:
És az A-tételnél? :) Attól félek kihúzok valami témát amiről gőzöm sincs
2015. jún. 6. 10:07
 3/10 anonim ***** válasza:
Az A tételnél is ha nem tudsz valamit, 2-3 egyre "mélyebb" (tehát neked segítőbb) kérdést feltesznek, nem lesz para, bár erről igazából nem tudok nyilatkozni, az A-t full vágtam, csak mondtam 1-2 baromságot (pl hogy a vörösfoszfor atomrácsos VEGYÜLET), végén rákérdeztek, hogy miért mondtam vegyületet, kijavítottam, annyi. Ne parázz rá, mert akkor elfelejted a felét, én is így jártam, de szerencsére összehoztam a végére, kedvesek, másrészt valamennyi fogalmad mindenről legyen, mindenből tanulj egy keveset, ha úgyérzed, hogy semmit nem tudsz, ne egy témára koncentrálj, pl alkálifémek. Sok sikert, majd írd meg, hogy milyen lett! :)
2015. jún. 6. 10:10
 4/10 anonim ***** válasza:

A Foszfor anyagszerkezete. Allotróp módosulatainak jellemzése, oxidja, foszforsav tulajdonságai, foszforsav sói és annak biológiai jelentősége

B 56. kísérlet (szódabikarbóna, ecetsav, fenol)

C 2. periódus gáz halmazállapotú elemei közül melyiknek a legkisebb a sűrűsége standard körülmények között és miért?

Alapjáraton rendesek voltak, de elég fapofával ültek végig, csak az egyikük mondta néha, hogy milyen szép felelet stb...aztán az utolsó tételnek kicsit rosszul kezdtem neki, de kihúztak a bajból a segítő jellegű kérdéseikkel, úgyhogy összességében teljesen jó hangulatban zajlott.

2015. jún. 6. 17:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Utolsó: C-re mi a válasz? :D
2015. jún. 6. 17:43
 6/10 anonim ***** válasza:

A neon.

Mivel ez nem alkot molekulát és a moláris tömegek összehasonlításával, valamint a 24.5 dm3/mollal számolva ennek lesz a legkisebb a sűrűsége.

2015. jún. 6. 18:02
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi!:) Ezt a C-t én se tudtam volna.:P Hétfőn megyek,majd írok,rettegek....
2015. jún. 7. 00:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Hajrá! :)
2015. jún. 7. 13:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Melyik iskolában voltatok?
2015. jún. 7. 19:34
 10/10 anonim ***** válasza:

#4 és #6

Petrikben

2015. jún. 7. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!