Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen előfeltétele van, hogy...

Milyen előfeltétele van, hogy valaki coach lehessen?

Figyelt kérdés

2015. jún. 3. 22:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Már amennyiben itt a tanácsadóra gondolsz, akkor -ha magánszektorban dolgoznál- semmi, ha neked szakma nélkül bárki is elhiszi az okosságot, ezért fizet, ami után te adózól, akkor semmilyen.

Hivatásos intézményről még nem hallottam velük kapcsolatban, de gondolom, mint az edzőknek, ott nekik is papír kell erről, testnevelői talán...

2015. jún. 4. 00:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha pedig edzőre gondolsz, akkor szerintem adott, hogy érts egy sportághoz esetleg a TF-n tanulj valamit.
2015. jún. 4. 11:06
 3/5 A kérdező kommentje:
a tanácsadóra gondoltam
2015. jún. 4. 16:23
 4/5 Komócsin Laura válasza:
100%
Kedves Kérdező! Nálunk a DIADAL Business Coach képzéshez felvételi feltétel a diploma/5 év munkatapasztalat, az Executive coach képzéshez pedig az 5 év vezetői tapasztalat. Örömmel válaszolok a témához kapcsolódó további kérdésekre. Komócsin Laura
2016. máj. 16. 20:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Empátia, jô beszèdkèszsèg, kreativitàs, önismeret.
2018. nov. 11. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!