Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek idén, azaz 2015-be...

Szerintetek idén, azaz 2015-ben mennyi lesz a ponthatár az orvosin? Pl Szegeden? Magasabb lesz a tavalyi 407-nél?

Figyelt kérdés

2015. máj. 31. 16:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
429 pontom lesz /pécs/ de ne izgulj, ha az átlagot nézzük pl:az ismerőseimnek, osztálytársaimnak kb 400. max. De a nagyrészüknek 400 pont alattira sikerült.
2015. jún. 23. 10:54
 12/12 anonim ***** válasza:
59%

Nekem 414 pontom van, jelentkeztem, bár nem az idén érettségiztem, de ismerek biosz-kémia szakos érettségiztető tanárt és azt mondta, hogy a biosz és fizika kicsit jobb lett átlagban, mint a tavalyi, de a kémia átlaga jóval rosszabb lett, mint előző években, mert nagyon nehéz volt. Viszont az idén többen jelentkeztek, mint 2014-ben és 2013-ban, de nagyjából maradnak a tavalyi pontok vagy esetleg pár ponttal nőhetnek a ponthatárok, azt mondják a legtöbben.

Szegeden az ÁOK-ra ha jól láttam, csak alig 20 fővel jelentkeztek többen, mint tavaly, ez a többi orvosin jóval nagyobb mértékű növekedés, tehát ha tényleg ilyen rosszak lettek a kémiák, akkor nem hinném, hogy ott 407 fölé emelkedne vagy csak egy picit. De ha ott emelkedik, akkor mi lesz pl. a DE-ÁOK-on, ahol tavalyinál kb. 300-zal többen jelentkeztek? Akkor ott meg még jobban emelkedne, tán ha Szegeden 410 pont, akkor Debrecenben legalább 415 pont lenne?! Nem hinném, vagyhát nem tudom, de én is ezen filózok sokat mostanában és izgulok eléggé :(

2015. jún. 30. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!