Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ki mit ajánlana, merre menjek...

Ki mit ajánlana, merre menjek tovább tanulni?

Figyelt kérdés
Most érettségizek (már csak a szóbeli van hátra), de mit ne mondjak, nincsenek nagy eredményeim. matematika 27%, magyar 55%, angol 24% (a tanár szerint a szóbelivel kijavíthatom ami jó, mert a szóbeli felelet angolból jobban ment mindig mint az írásbeli), földrajz 33% történelem 75%. Szóval nem valami nagy eredményeim vannak, arra gondoltam hogy valami szakmát kéne elvégeznem, érdekel az ács, asztalos, burkoló meg a villamos szakmák. Vagy esetleg felvennének valami technikumra?

2015. máj. 29. 18:37
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Gyakorlatom úgy van benne, hogy apával jártam dolgozni mint diákmunkás. De papírom nincs róla. Az hogy ácsként dolgozhassak, vagy vállalkozást indítsak (ha esetleg van ilyen szándékom, igaz per pillanat nem is gondolkodok ilyenen) ahhoz kell a szakképesítést igazoló papír.
2015. máj. 29. 19:39
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát, akkor szerezz egyet. :) A lehetőség nyitva áll, csak menj el egy képzésre, és sima ügy. :)
2015. máj. 29. 21:35
 13/17 A kérdező kommentje:
Megyek is majd :) csak a szóbeli érettségim legyen meg, ha már eddig nehezen eljutottam.
2015. máj. 29. 21:37
 14/17 anonim ***** válasza:
74%
Sok sikert! :) Kár is volt ezen gondolkodnod, ha édesapád is ebben a munkakörben dolgozik. Van egy név, amire alapozhatsz. :)
2015. máj. 30. 11:43
 15/17 A kérdező kommentje:
Azért gondolkoztam rajta, mert mint fentebb írtam, több szakma is érdekel
2015. máj. 30. 11:49
 16/17 anonim válasza:
menj szakmát tanulni! már bocs, de ilyen bizonyítvánnyal szenvedés és értelmetlen lenne tanulnod tovább. A szakmával meg jobban megélhetsz, mint egy diplomás.
2015. máj. 30. 19:52
 17/17 A kérdező kommentje:
Mindenképpen szakmát fogok tanulni.
2015. máj. 31. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!