Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ki mit ajánlana, merre menjek...

Ki mit ajánlana, merre menjek tovább tanulni?

Figyelt kérdés
Most érettségizek (már csak a szóbeli van hátra), de mit ne mondjak, nincsenek nagy eredményeim. matematika 27%, magyar 55%, angol 24% (a tanár szerint a szóbelivel kijavíthatom ami jó, mert a szóbeli felelet angolból jobban ment mindig mint az írásbeli), földrajz 33% történelem 75%. Szóval nem valami nagy eredményeim vannak, arra gondoltam hogy valami szakmát kéne elvégeznem, érdekel az ács, asztalos, burkoló meg a villamos szakmák. Vagy esetleg felvennének valami technikumra?

2015. máj. 29. 18:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Jól látod a helyzetet, tényleg szakmában érdemes gondolkodni, Semmi értelme nem lenne nagy kínnal-keservesen elvégezni egy főiskolát.

Hogy milyen szakma, arra nehéz választ adni. Ismerős srác most végez villanyszerelő, ill. klímaszerelő szakon, szereti és válogathat az állások között.

2015. máj. 29. 18:52
 2/17 A kérdező kommentje:
Kínnal-keservvel elvégezni egy főiskolát? Fel se vennének főiskolára, gimnáziumba is csak azért jelentkeztem, mert a szüleim erőltették.
2015. máj. 29. 18:56
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nézd végig melyik szakmákból van hiány, ilyen egyszerű.
2015. máj. 29. 19:01
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Úgy értem milyen szakemberből van hiány a munkaerőpiacon.
2015. máj. 29. 19:02
 5/17 A kérdező kommentje:
Az ács menne a legjobban szerintem, mert apa ács és nyaranta gyakran dolgoztam vele, diákmunkán. Volt mit ellesnem. De nem tudom, hogy mennyire hiányszakma
2015. máj. 29. 19:05
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hiányszakma az ács.

[link]

Írd be különböző álláskereső oldalakra azokat a szakmákat, amiket szívesen elvégeznél és figyeld meg, hogy melyek azok, amelyekre a legtöbb találat születik.

2015. máj. 29. 19:28
 7/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen :)

Ha sima szakmunkásképzőben tanulom ki úgy mennyi idő, azt hallottam hogy egy év, de inkább megkérdezem, sajnos itt a neten nincs róla tájékoztatás.

2015. máj. 29. 19:31
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Tuti hiányszakma az ács. Ha pedig gyakorlatod van benne, akkor mi a kérdés?
2015. máj. 29. 19:31
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem legalább 2 év.
2015. máj. 29. 19:33
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
2015. máj. 29. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!