Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan tanuljak, hogy megjegye...

Hogyan tanuljak, hogy megjegyezem az anyagot?

Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 15:07
 1/7 anonim válasza:
Ez eléggé tantárgy és egyénfüggő :) Persze ha több konkrétumot adsz (általános,gimi vagy fősuli, melyik tantárgyal van a gond stb) talán tudunk segíteni.
2010. febr. 26. 17:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha nem megy valami akkor én úgy szoktam, hogy mindíg csak egy kis részt olvasok el a könyvből. Majd ezt megtanulom és 2x, 3x hangosan elmondom fejből. Így végigveszek egy oldalt aztán az egészet elmondom hangosan. Majd így tovább. Lehet kicsit sok idő de nálam általában ez válik be:)
2010. febr. 26. 18:16
 3/7 A kérdező kommentje:

Szeretnék majd főiskolára vagy Egyetemre.

És szeretnék könnyen tanulni.

Gimis vagyok.

2010. febr. 26. 19:39
 4/7 A kérdező kommentje:
Írjaktok hogy mit csináljak.
2010. febr. 26. 22:15
 5/7 anonim válasza:
Szia.Figyelmedbe ajánlanám tanulási nehézségekhez az Omega3-mat.nem reklámozni szeretném csak érdemes lenne szedned mert segíti az agyi kapacitást (jobban fog az agyad).Halolaj van benne ami a hátsó kisagyat működteti.Gyógyszertárban kapható.3éves kortol szerhető és nem káros. OMEGA3
2010. márc. 5. 03:33
 6/7 anonim válasza:

Szia! El kell keserítselek. Könnyű tanulás nincs. Mindenkinek vannak egyéni módszerei, de a jó és a rossz tanulót nem a módszer különbözteti meg, hanem a szorgalom.

Én egyetemista vagyok, jól megy az anyag és nem egy évfolyamtársam kiesett. Gyengébbek? Lehet. De ez akkor sem mentség arra, hogy nem tudnak egy definíciót megtanulni...

2010. márc. 5. 20:38
 7/7 anonim válasza:
Amikor főiskolára jártam, akkor a tanulási időszakban pl nem jártam bulizni. Így frissebb aggyal könnyebben ment a tanulás. A másik ami hasznos lehet az a 10 perc megszakítás minden 1,5-2 órában, kis séta, vagy legalább ablak kinyit valami szénhidrátbevitel (igen na csoki... :-) ) esetleg tea szóval egy kis lazítás jól jön ha sokat kell tanulnod egyszerre, az agyad felfrissül és örül a változatosságnak... aztán megint neki lehet veselkedni
2010. márc. 8. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!