Milyen ponthatár várható idén (2015) a Semmelweis általános orvosi karán?
Figyelt kérdés
Tekintve, hogy az emelt szintű kémia érettségi bizony nehéznek bizonyult. Emelkedni fog a tavalyihoz képest, vagy kb ugyanannyi lesz, esetleg kevesebb? Persze tudom, hogy ezt nem lehet tudni, de tippek végülis lehetnek :D2015. máj. 16. 19:43
11/33 anonim válasza:
ajánlom nekik,hogy vidék maradjon kb ! :D
12/33 anonim válasza:
Akik még Pestben reménykednek, nektek hány pontotok lesz kb?
13/33 anonim válasza:
Jó szóbelikkel (45 ponttal számolva) 435.
14/33 A kérdező kommentje:
Ha a szóbelik nem lesznek 45 alatt, akkor olyan 435 körül számolom én is. Bár először jó lenne tudni, hogy az írásbelik milyenek lettek. Hiába számolom ki kb a megoldókulcs alapján, azért még érhetnek meglepetések:D
2015. máj. 21. 17:00
15/33 anonim válasza:
A 430 körüli érték nekem is feküdne ponthatárnak!
16/33 anonim válasza:
Én eddig olyan 430 körüli pontra számítok, úgyhogy nagyon remélem, hogy kicsit csökkenni fog a ponthatár..
17/33 anonim válasza:
Szóbelire készüléssel ti hogy álltok?
18/33 A kérdező kommentje:
Próbálom az egészet megtanulni időben. Őszintén szólva kicsit félek, hogy ki fogok csúszni az időből. A biosszal egyébként jobban állok, a kémia az problémás... Abból még a szervetlen kémia és a kísérletek is hátra vannak:(
2015. máj. 25. 16:20
19/33 anonim válasza:
Szerintem ezt az erettsegi vizsgat is meg lehetett irni jol, mert aki konyit valamit is az angolhoz matematikahoz, az meg tudta irni 90% fole mindkettot. A tortenelem is egyszeru volt, a tobbseg azt is 80-on felul irta es a magyart is ossze lehetett kaparni kozel 90-re. A biologia volt olyan egyszeru, hogy feltudassal is ki lehetett kovetkeztetni egy 80 kozeli erteket. A kemia pedig adja magat a matematikat ertoknek, szoval lesznek olyanik, akik azt is 90 kozelire irjak meg. Ilyen ertekek mellett mar 450-60 pontot szamolunk feltetelezve hogy ilyen eredmenyek mellett a kozepiskolai jegyei is a legjobbak. Szoval, aki 430-ban remenykedik az ne tegye, mert szerintem az idei vizsgak mellett a videki egyetemek is noni fognak.
20/33 anonim válasza:
Ja es a szobelivel inkabb csak rontani lehet, mint sokat javitani es tulajdonkepp a jo eredmeny sem valtoztat mar sokat az osszeredmenyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!