Milyen gyakran fordul elő, hogy érettségi szóbelin 100 %-ot adnak? Földrajz
Hát, kellemetlen helyzet. Hiába készülsz annyit, amennyit tudsz, nem fogsz tudni biztosra menni, aztán meg jön a csalódás, főleg ha csak 1-2 pontot vonnak le. Egyébként nem ritka, nekem magyar szóbelim lett max. Viszont ugyanakkor arra is volt példa, hogy tényleg jó feleletre, amire meg lehetne adni, abból meg levonnak, és nem csak úgy "jelképesen" keveset.(vannak tanárok minden téren, akik soha nem adják meg a legjobbat senkinek, néha még elveket is kreálnak hozzá, hogy miért nem)
Egyébként hasonló cipőben vagyok, szintén kormányhivatal szervezésében. Abból, hogy pontosan milyen lett az írásbelim fogom megtudni, hogy esetleg max pontos szóbeli kell-e vagy elég "csak" 27-28 pont a 30-ból. Mindenesetre elmegyek és készülök, amennyit lehet. Szerintem mindenképp menj el te is, már csak azért is, hogy meglegyen, ha már csak ennyi választ el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!