Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nektek, eddig hogy sikerültek...

Nektek, eddig hogy sikerültek az érettségik?

Figyelt kérdés
És melyik egyetemre akartok menni ?

2015. máj. 12. 08:28
 1/7 anonim ***** válasza:
A magyar egész jól, abból szerintem meglesz a 80%. Háááát a matek nagyon rossz lesz, abból örülök, ha meglesz a 60 %. A töri még rosszabb lett, jó ég. :( Az angol viszont 90% fele lesz, a bioszt meg tudom, szóval az legrosszabb esetben szerintem 74%-ra fog sikerülni.
2015. máj. 12. 10:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Az lemaradt, hogy Debreceni Egyetemre készülök biológiára.
2015. máj. 12. 10:07
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ :)) és hajráá
2015. máj. 12. 10:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Én tavaly végeztem, mindenem 80% felett lett, a matek lett 4-es csak.

Viszont orvosira jelentkeztem, de elcsesztem a kémia/bioszt. 45% korul irtam oket... Viszont holnap meg holnap utan lesz ujra a ket emeltem.

Had ne mondjam milyen fos erzes volt 1 evig kb semmit csinalni. Hiaba volt idod tanulni, a semmit teves annyira tul lett rajtad, hogy tanulni is lusta voltam.

Sajnos nem ertem most sem az anyag vegere, de tavaly ota sokkal tobbet tudok. Bizok benne, hogy most sikerul!

70-70% kellene minimum szobelivel egyutt.

2015. máj. 12. 11:32
 5/7 A kérdező kommentje:
En is orvosira megyek :) es nekem a matek 95 százalék lett amagyarom is egesz jo, csak nem tudtam teljesen befejezni a torim olyan 80% korul lesz szerintem es az angolom is olyan 80%
2015. máj. 12. 13:25
 6/7 anonim ***** válasza:

A magyart nagyon nem tudtam befejezni: 78-82% között tippelek. A töri jó lett, az 90% körül van. Angolul nem tudok, szóval az is kb 78%. Az emelt matekom 83-87% között (nem mindenhol emlékszek, hogy leírtam-e rendesen a részszámításokat). Holnap lesz még egy emelt kémiám, reménykedek egy 90% fölöttiben. Egyébként a terv az, hogy szóbelivel mindent felhúzok 5-ösre (főleg az angolra és a magyarra gondolok, mert a többi biztos megvan, bár javítani ott sem árt).

18/L

2015. máj. 13. 11:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez lemaradt: BME vegyészmérnöki a cél.:) (mást nem is jelöltem meg)
2015. máj. 13. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!