Nektek, eddig hogy sikerültek az érettségik?
Én tavaly végeztem, mindenem 80% felett lett, a matek lett 4-es csak.
Viszont orvosira jelentkeztem, de elcsesztem a kémia/bioszt. 45% korul irtam oket... Viszont holnap meg holnap utan lesz ujra a ket emeltem.
Had ne mondjam milyen fos erzes volt 1 evig kb semmit csinalni. Hiaba volt idod tanulni, a semmit teves annyira tul lett rajtad, hogy tanulni is lusta voltam.
Sajnos nem ertem most sem az anyag vegere, de tavaly ota sokkal tobbet tudok. Bizok benne, hogy most sikerul!
70-70% kellene minimum szobelivel egyutt.
A magyart nagyon nem tudtam befejezni: 78-82% között tippelek. A töri jó lett, az 90% körül van. Angolul nem tudok, szóval az is kb 78%. Az emelt matekom 83-87% között (nem mindenhol emlékszek, hogy leírtam-e rendesen a részszámításokat). Holnap lesz még egy emelt kémiám, reménykedek egy 90% fölöttiben. Egyébként a terv az, hogy szóbelivel mindent felhúzok 5-ösre (főleg az angolra és a magyarra gondolok, mert a többi biztos megvan, bár javítani ott sem árt).
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!