Kinek hogy sikerültek az érettségik? (2014) és merre tovább?
Nekem nem lett minden olyan fényes, mint számítottam rá, de azért szerintem annyira nem lett rossz.
Magyar: 80%
Matek: 57%
Töri:68%
Etika: 73%
Angol emelt:94%
Elvileg az ELTE-re szeretnék menni, keleti nyelvek és kultúrák: koreai szakirányra, de ha minden jól megy, most egy évet halasztok és nyelvet tanulok majd...
Érdekes választás, engem is érdekelne :)
Én holnap megyek szóbelizni és nagyon félek
a magyarom eddig 79% remélem felhúzom 86-ra
a töri 67% eddig remélem 80%ra sikerül
az angolom 85% lett abból még lehet 89%
a németem pedig 88% lett szóbelivel együtt
NKE- közigazgatás-szervezőre megyek de félek nem lesz elég... 415 pont ez így félek h a tavalyi 399-et nagyon megemelik...
Nekem nagyon jól sikerültek kivéve a biosz emeltet, írásbelit elszúrtam
Magyar irodalom/nyelvtan: 98%
Matek: 91%
Töri: 91%
Német: 93%
Biosz E: 68%
még szerencsém hogy nem duplázok, így legalább a biosz nem húzza le annyira a pontszámot:D
elméletileg biomérnökire megyek szegedre, de aztán még meglátom
Töri emelt: 77% irásbeli, szóbelit nemtudom de összességében 77-87%-ig várom az eredményt
Magyar: 74%
Angol: 95%
Matek: 50%, Info: 45% -> Ezekre nem is nagyon hajtottam, mert a felvételi tárgyakra készültem inkább.
370-400 pont körül leszek, és NKE-HHK katonai logisztika.
hú :D gratulálok az emeltedhez :)
Remélem nekem is elég lesz a pontom a felvételihez..
Gratula az eredményeidhez kérdező! :)
Nekem magyar: 90%, matek: 71%, emelt töri: 76%, latin: 82%, etika: 95%, angol: 69% :) PPKE töri-etika tanári a cél :) és összeségében 396 pontom lett :) tavaly erre a szakra 353 kellett, szóval remélem bekerülök :)
nekem 384. Lepontozták a szóbelim 60ról 49-re. :(
Egyébként nézd meg mennyien jelentkeztek. Ha többen mint tavaly, várható h több lesz a ponthatár. Ha kevesebben akkor stagnál vagy csökken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!