Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit válasszak? Ajánljatok!

Mit válasszak? Ajánljatok!

Figyelt kérdés
Mindenképp gazdaságtudományi vagy közgazdaságtudományi főiskolára/egyetemre szeretnék menni melyik az a szak amelyikkel biztos munkám és jól fizető állásom lehetne??
2010. febr. 23. 18:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem egyikkel sem... aki mást mond az elfogult. Biztos állásod csak akkor lehet, ha valami hiányszakmát választassz. Az általad felsoroltak inkább "divatszakmák"
2010. febr. 23. 19:03
 2/13 A kérdező kommentje:
hát direkt ezek érdekelnének tehát ezekből is a legjobbat választanám de melyik az??
2010. febr. 23. 19:12
 3/13 A kérdező kommentje:
de hát csak van ezek a gazdaságiaknál jó!!??nem??
2010. febr. 23. 19:22
 4/13 anonim ***** válasza:
Miért szeretnél annyira gazdasági pályára menni ?
2010. febr. 24. 19:08
 5/13 A kérdező kommentje:
hát ahogy írtam is matekból jó vagyok és hát így ezekre gondoltam pl: pénzügy-számvitel vagy alkalmazott közgazdaságtan vagy emberi erőforrások ezekre gondoltam valamelyik esetleg tudnál benne segíteni nagyon megköszönném!!
2010. febr. 24. 19:19
 6/13 anonim ***** válasza:

Biztos munkahely egyikkel sem lesz, mert nagyrészt tőled függ.

Azonban a gazdasági emberek kellenek, és ha nem szar suliba mész akkor el tudsz helyezkedni ha jól csinálod.

2010. febr. 26. 18:24
 7/13 A kérdező kommentje:
igazad van ezért is szeretnék nagy hírnevű iskolába járni pl: Corvinus vagy BGF csak kíváncsi lettem volna hogy melyik szak a legjobb!!??,melyik?mert látom te nagyon vágod a témát am. köszi!!
2010. febr. 26. 18:34
 8/13 anonim ***** válasza:

Attól függ mi érdekel jobban.

Karon belül elég sok szak van...

2010. febr. 26. 19:03
 9/13 A kérdező kommentje:
én így a könyvelői szakra gondoltam de sokan emlegetik a gazdasági informatikust csak nem tom h az mit takar! szted melyik szak a legkedvezőbb te melyiket választanád??
2010. febr. 26. 19:10
 10/13 anonim ***** válasza:

Szia!

A pénzügy-számvitel szerintem jó :) Ha van pénz azért kell vele foglalkozni, ha nincs akkor azért. A műszaki menedzser esetleg nem érdekel? Fogalmam sincs mit csinálnak, de álltólag most keresik őket. Közgázt tanulnak + mérnöki tárgyak.

Az ilyen divatvackokat kerüld, mint pl nemzetközi tanulmányok

2010. febr. 26. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!