Ha ezek a dolgok érdekelnek, mivel kellene foglalkoznom? (lent)
Sziasztok!
Jövőre tovább tanulás előtt állok. Illetve már lesz egy szakmám, dolgozni fogok és az mellett szeretnék tanulni.
Szeretnék jógaoktató lenni, de ez mellett több dolog is érdekel, tudnátok olyan foglalkozást mondani, ami a jógaoktatás mellett lehetne ezek alapján?
Érdekel az egészséges életmód, meg úgy alapjáraton az életmód, a várandósság, babák, baba-mama dolgok, esetleg nevelési dolgok.
Amit én el tudnék képzelni, a jógának van egy "gyermek jóga" ágazata, de az egy. És a baba-mama meg életviteli, esetleg tanácsadási dolgokhoz nem sok köze van.
Egyébként lehet félreérthetően fogalmaztam, nem kell feltétlenül a jógához kapcsolódnia, de harmonizáljon vele.
Óvónő, dada, au-pair, semmi ilyesmi nem érdekel, az nem az én világom. Gyermekfelügyelő nem lennék :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!