Szerintetek ezek a szakmák közül amelyek érdekelnek melyiket lenne célszerűbb kitanulnom érettségi után? És még egy kérdés Tudtok Budapesten olyan esti gimit ahova felvesznek 20évesen és jó gimnázium?
Nos igen jelenleg 20éves fiatal férfi vagyok és próbálom helyre hozni az eddig elkötvetett hibáimat többek között az iskola ott hagyását azzal hogy 2015ben szeretnék elkezdeni egy esti gimit aztán ha leérettségiztem vannak terveim hogy egy olyan szakmát letenni ami érdekel látok benne fantáziát érzem hogy lenne benne tehetségem persze karriert felépíteni benne. Nos engem igazából amilyen szakmák érdekelnének az az Ingatlanközvetítő,Ingatlankezelő, aztán pénzügy számvitel ügyintéző, pénzügyi termékértékesítő, Reklám és marketing. Nos engem ezek a szakmák érdeklnének legalább is ha utána nézek a képességeimnek és hogy mire vagyok mire lennék képes akkor ezek jöhetnek szóba. Nos tehát kvázi végül is egy véleményt kérnék ha lehet megindokolva.
Nem azért írom ide a kérdésemet mert teljesen döntésképtelen vagyok csak mivel emberek vagyunk és én még hiszek a régebbi mondásokban így azon alapon vagyok hogy meghallgatom mindenki véleményét indokait és a döntésemhez lehet hogy nagy segítség lenne. A gimnáziumi kérdéssel kapcsolatban pedig annyi lenne hogy még kiegészíteném azzal hogy olyan esti gimnázium érdekelne ahol olyan emberekkel tanárokkal tudok együtt tanulni tanítanak akikkel jó baráti viszonyt tudok kialakítani .
Nos!
Szerintem gondold újra az egészet, aztán tedd fel a kérdést magadnak, hogy munkát vállalni a célszerűbb e,
vagy inkább másokat dolgoztatni!
Aztán így gondolkodj el azon, hogy érdemes e tanulnod és hogy mit?!
Első körben nézz körbe, hogy ki mennyit keres a szakmájával, aztán ülj le számolni, hogy neked mi elég (egyáltalán elég e bármennyi is).
Rá fogsz jönni, ha havi 200 ezret keresel is kevés lesz, ha te saját lakást, saját autót, és évente 1x egy legalább 2 hetes nyaralást szeretnél a barátnőddel.
Mert ehhez nem elég havi 200 tisztán, és ez a pénz magyarországon már kiemelt fizetésnek számít, ha nettóba nézzük.
Akkor gondolkodj, hogy Vállalod a munkát, vagy Munkáltatsz! Mert marhára nem mindegy!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!