Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Lehet még esélyem bekerülni...

Lehet még esélyem bekerülni jogi egyetemre?

Figyelt kérdés
Igaz még csak 9. es vagyok, de így év vége felé a fejemhez kaptam. Ezt az első évet középsuliba eléggé elhanyagoltam mág erre az 1 hónapra próbálok még javítani. Az eszem megvan és ezt mindenki megmondja, de ellustultam. Ezen mindenféle képpen változtatni fogok és az a kérdésem hogyha ez az első év nem fényes de a többit 4.5-5 re elvégzem és angol fesőfokot leteszem, német középfokot meg egy töri és nyelvtan középfokot akkor lenne esélyem bekerülni egy jó jogi egyetemre?

2015. máj. 2. 16:44
 1/2 anonim ***** válasza:
A felsőoktatási felvételin a jelenlegi szabályok szerint senki sem nézi a te 9.-es eredményeidet. Ami oda beszámít(hat): az érettségid, a 11-12. év végi eredményeid, a versenyeredmények, a nyelvvizsgák.
2015. máj. 2. 17:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Sírok töri és nyelvtan középfok :DDD

Figyelj, annyit fog még változni a véleményed, hogy te sem tudod majd követni. A 9-10. évre meg felesleges ráizgulnod, sőt az év végi jegyeid sem fognak számítani, mert az új szabályok szerint CSAK az érettségi pontjaidból fognak számolni. Szóval most még nyugi van.

2015. jún. 15. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!