Ki melyik orvosi egyetemre szeretne bekerülni?
Figyelt kérdés
2015. márc. 22. 15:53
1/14 anonim válasza:
Mindegyiket megjelöltem,de sorban Pest-Pécs-Szeged-Debrecen. SOTE-ra félek hogy nem fogok bekerülni,Pécs lenne jó mert a másik 2 nagyon messze van.:( Te?:)
2/14 A kérdező kommentje:
Én is megjelöltem mindet:D Pest-Debrecen-Pécs-Szeged
Ja én is így vagyok vele, mondjuk nekem a SOTE is messze van de én nagyon oda szeretnék menni :D
Hajráá! :D
2015. márc. 22. 16:51
3/14 anonim válasza:
Én Pécsre szeretnék leginkább menni, SOTE-ra semmiképp, mert szörnyűségeket hallottam róla.
4/14 anonim válasza:
SOTE-DOTE-SZOTE. Pest nem sokkal van közelebb, de barátnőm is Pestre jön, nem akarok ennyire messze kerülni tőle. Egyébként Debrecen borzasztó szimpatikus hely, nagyon jó hogy egy helyen van minden.
5/14 anonim válasza:
DOTE-POTE-SZOTE, Pestet semmilyen esetben sem akartam megjelölni :D
6/14 A kérdező kommentje:
És ki milyen emeltet csinál boiszon kívűl ? Kémia vs Fizika? :D
2015. márc. 24. 18:31
7/14 anonim válasza:
3. vagyok
én kémiából megyek :)
8/14 A kérdező kommentje:
Én is. :D Kicsit félek is. :D
2015. márc. 24. 19:23
10/14 anonim válasza:
1.vagyok,kémia :) Hogy álltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!