Van olyan egyetemi kar ahol nincs vagy csak minimális a matek?
Érdemes lenne kitalálni, hogy mit is szeretnél tanulni, mi érdekel...
Az jó dolog, hogy mindenképpen szeretnél egyetemre járni, de olyan szakot ne válassz, ami esetleg nem érdekel hosszabb távon! A matek csak néhány szakon húzós, a legtöbb szakon még a középnehéz szintet sem éri el, és nem egy van, ahol kifejezetten egyszerű, tanulható. Az építészmérnökök pl. nagyon egyszerű matekot tanulnak, viszont sokan szenvednek vele, de végül teljesítik.
Egyébként kérhetsz segítséget az egyetemi tanároktól, vagy magántanártól, aki segít megérteni a lényeget.
Nem veszekedés generálás céljából mondtam! De biztosan a te életedben is van számtalan olyan dolog, tantárgy vagy tevékenység, amit kellett használnod, vagy csak meg akartál tudni/tanulni, ami nem kapcsolódott a szakodhoz! És elég zavaró számomra, hogy csak így minden nélkül teljesen ostobának nézel másokat! De képzeld el, bármilyen hihetetlen tanultam ezt is, ahogy nyilván az is megdöbbentő lehet számodra, hogy a mérnök jelölteknek van kommunikációs készségfejlesztő órájuk, európai/vállalati jog tárgyuk. Vagy egy szociológia szakos hallgatónak van statisztika órája és analízise, de nyilván jobban tudod mit tanultam! Plusz megjegyezném, bár az utolsó két válaszom ide neked szólt,de én az első ide címzett megjegyzésemmel igyekeztem válaszolni a kérdésre, te viszont abszolút semmilyen releváns választ nem adtál a kérdezőnek! Csak ide jössz és belekötsz másokba, nem is ez a baj, mert kijavíthatsz másokat, és azt köszönöm, hogy kijavítottad a válaszom, de ezt meglehet tenni szebb stílusban is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!