Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi van akkor, ha a hitelesítőm...

Mi van akkor, ha a hitelesítőm nem érkezik meg, vagy esetleg nem lehet vele hitelesíteni? (e-felvi)

Figyelt kérdés

Február 12-én elküldtem a hitelesítőt és befizettem a pénzt.

Választ még nem kaptam, hogy feldolgozzák, nyilván rengeteg munkájuk van, nem is ez zavar.

Egyik ismerősömnek pár nappal ezelőtt dolgozták fel a hitelesítőjét, és kapott egy e-mailt, hogy nem lehetett hitelesíteni. Nem módosított semmit a postára adás után, szóval picit furcsa. Azonban neki még volt ideje újra elküldenie.

Ha velem is ez történik akkor mit tehetek? Vagy ha nem érkezik meg? Ajánlottan adtam fel, megvan az a papír amivel tudom igazolni.

2010. febr. 22. 11:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha nem érkezik be, az a posta hibája, talán elfogadják :S
2010. febr. 22. 12:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Majd szólnak, ha zűr van. Abban az esetben adnak haladékot, hogy újra elküld.
2010. febr. 22. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!