Rossz tanulóból jó tanuló?
Általános iskolában több tantárgyból is kettes voltam.(matek,kémia,fizika) Más tárgyakból is inkább csak 3-as. Soha nem foglalkoztam a tanulással.
9.-ben meg is buktam. Anyukám ebben az évben elhunyt. És ekkor határoztam el,hogy ez így nem lesz jó. Rájöttem arra h nem akarok életem végéig egy gyárban dolgozni.Iskolát váltottam,kollégiumba költöztem, magántanárokhoz jártam, az ismerőseim és a barátaim közül szelektálnom kellett/- ez nagyon nehéz volt,de tudtam hogy tovább kell lépnem./
Ezután már ment minden a maga módján, jó jegyeket kaptam, matekból és kémiából is négyesre érettségiztem végül.(a többi tantárgyból is jó eredménnyel zártam) 2 éve dolgozom egy könyvelői cégnél. Jelenleg dolgozom és tanulok,mert egyetemre is jelentkeztem az idén,így 1-2 emelt vizsgára mennem kell.
Nem csinálnék semmit másképp.
Örömmel tölt el, amikor találkozok pár régi tanárommal vagy osztálytársammal és elmondom nekik milyen sokra vittem. És annyira jó érzés amikor látom a tanáraimon hogy büszkék rám.
Tehát igen,lehet valakiből jó tanuló,de sok áldozattal és lemondással jár. De hidd el, megéri :)
koszonom a 4-es valaszolonak, es reszvetem...minden jot kivanok neked!
5-os:kettes-harmas..
Általánosban 2-es 3-as tanuló voltam (1-2 4-essel)
Bekerültem egy szakközépbe, és miután elmentünk gyakorlatra, láttam milyen a szar munka. Eldöntöttem én nem akarok napi 10 órát dolgozni 100 000 ft-ért. Azóta kitűnő tanuló vagyok, leraktam tavaly előrehozottban az emelt angolt 5-re, így nyelvvizsgám is van már. Idén érettségizek a többiből utána megyek továbbtanulni. Tervezem hogy az angolt felhúzom felsőfokra, és lerakok még egy középszintű nyelvvizsgát. Röviden ennyi a történetem. Ha esetleg motivációra van szükséged, hogy tanulj, lebegjen egy cél előtted: jó munka, autó, lakás, nyaralás, vagy amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!