Mechatronika BSc mennyire esélyes munka mellett?
Még mindig én vagyok...
Hol szeretnéd végezni? Sokan végzik levelezőn munka mellett, szóval szerintem kivitelezhető, nem kell izgulni.
Hát pénz az kell hozzá az biztos...
Én nappalira járok Gödöllőre, mechatronika szakra. Nagyon nehéz, munka mellett szerintem teljesen esélytelen, én nagyon nem javaslom. Ez tutira nem az a diplomagyáros műfaj....Levelezőn is nyilván iszonyat sok beadandó házi feladat van, szerkeszteni, számolni, stb.
A mechanikát nagyon szigorúan veszik, komoly számításokat kell végezni, igényes és kidolgozott házi feladatokat kell beadni, EGYETEMI SZINTHEZ MÉLTÓAN. Mindezek kidolgozására munka mellett (de még amúgy se....) kizárt dolog hogy van idő, és egy perc alatt összecsapnak a villámok az ember feje felett.
Persze vannak az ország szegletében különböző egyetemeken különböző szakok, ahol egy szakdolgozat annyi, mint nálunk egy átlagos gépgyártás házi....
Nyílt titok, hogy a koliban, és különböző kapcsolatok révén kb 10 darab ezresért komplett házit kapsz, rövid határidővel, neked csak ki kell dolgoznod (magyarul lemásolnod.) Aztán a ZH-n ülhetsz az üres lap fölött, és merenghetsz a tízezreseden, hogy jééééé majdnem ugyanaz a feladat mint a háziban volt, csak kicsit könnyebb...
Egyébként vannak érdekes tárgyak, de sajnos tényleg nagyon nehéz elvégezni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!