Gimnazista vagy, de szeretnék egy anatómia könyvet venni, érdemes?
Én gimiben vettem ilyen könyvesboltokban kapható "atlaszokat" de teljesen mások voltak mint a sobotta meg szentágothai.
szerintem nem érdemes.Fogod még utálni eléggé az orvosin.
Nem érdemes.
Persze, sokakat érdekel (főleg, ha később orvosira akarnak jelentkezni), de ki fog akasztani a latin.
Tapasztalataim szerint az anatra csak akkor érik meg az ember (biztosan van kivétel), amikor már elvárják tőle, hogy tudja :D És ha elvárják, beseggeled, mert másnak is sikerült. Ne meg abszolválni kell a vizsgát :)
Miután megtudtam, hogy felvettek SE-ÁOK-ra, elkezdtem emedikusról anygokat letöltögetni anatómiából (persze engem is érdekelt nagyon:). Aztán az első ízület szalagjainál belém csapott egy wtf érzés... Hogy ezt nem is lehet megtanulni. Aztán hagytam...
Onnantól, hogy az egyetemen elkezdtem tanulni, gyakorlaton együtt nézegettük a dolgokat ( na meg alap volt, hogy tudni kell), már nem tűnt olyan ördöngösnek.
Szóval szerintem felesleges ekkora összegeket kicsengetned, mert nem tudhatod, hogy érdekel-e.
Persze... egy jó kis funkcionális anatómia sosem megy kárba, ha nem tetszik, simán eladhatod. Hát... döntsd el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!