Melyik szakra érdemesebb menni?
Figyelt kérdés
A tori es a nyelvek (nemet es angol) mennek a legjobban, es ezeket szeretem is, fakultalni toribol es pszichologiabol fogok. Erdekel ezeken kivul a politika, a jog. Nagyon szivesen dolgoznek valamilyen EU szerezetnel, vagy az ENSZnel (jo tudom kicsit erosek az elkepzeleseim 😃), vagy cegeknel kulfoldi partnerekkel kapcsolattartas, de azt is el tudnam kepzelni, hogy egy cegnel dolgozok mint pl HRes, vagy marketinges... (kozgaszdaznak nem lennek jo, sajnos a matek csak ilyen 4es szinten megy). Nemzetkozi tanulmanyok/Nemzetkozi igazgatas/Emberi Eroforrasok/politologia/ marketing es management vagy esetleg jog? (Munkaugyi es tarsadalombiztositasi igazgatasi is tetszett, de lattam hogy csak fizetos van belole..). Ti mit javasoltok? (Munkalehetoseg, elhelyezkedes szempontjabol)2015. ápr. 17. 16:21
1/3 A kérdező kommentje:
Na sikeresen osszekevertem, gazdalkodas es menedzsmentre nem keszulok, kereskedelem es marketing akart az lenni:)
2015. ápr. 17. 16:23
2/3 anonim válasza:
Őszintén válaszolok neked. Szerintem a Ker. és marketing, ill. az emberi erőforrások szak, az ami talán piacképes. A többi, hát nem is tudom mire mennél velük. Nyelvek azok nagyon is fontosak. Szerintem még tanulj meg egy 3. nyelvet is (pl francia, orosz). Akkor tutira felvesznek egy cég hr osztályára.
3/3 A kérdező kommentje:
Koszi!:) Egy 3.nyelvet mindenkepp meg szeretnek majd tanulni gimi utan, es en is attol felek hogy hiaba, a nemzetkozi tanulmanyok tetszik a legjobban, ami tenyleg azokat foglalja magaba ami erdekel, de nem sokra mennek vele.. Azert szerintem a jogaszokra is van kereslet, nem? Ott inkabb az ido lenne a problema, igy is 20 evesen fogom elkezdeni az egyetemet. (Amugy most latom, hogy a kozgazdaszt sz betuvel irtam veletlen)
2015. ápr. 17. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!