Munkaügyin keresztül indított tanfolyamra kötelezően behívtak? A kérdés a részletekben.
Figyelt kérdés
Ha jelentkeztem és sikerülne a teszt és utána mondom vissza akkor is ki kell fizetni vagy csak ha indok nélkül közben szállok ki? Valamint ha utólag mondom vissza is kiregisztrálhatnak?2015. ápr. 17. 08:31
2/10 A kérdező kommentje:
Házasságra és babára készülünk de ne az legyen a lényeg...
2015. ápr. 17. 08:45
3/10 anonim válasza:
Miért is nem tőlük kérdezed meg? Csak egy telefon. Egyébként ha visszamondod, mindenképpen törölnek a nyilvántartásból, hiszen nem működtél együtt. Fizetned nem valószínű hogy kell, mert el sem kezded.
4/10 anonim válasza:
Csak azért kérdeztem, hogy miért akarod visszamondani, mert más meg alig várja, hogy mehessen valamilyen tanfolyamra. Egyébként tényleg tőlük kérdezed meg!
6/10 anonim válasza:
ma 09:03, szerintem azért nem, mert a legtöbb tanfolyam amit kínálnak teljesen haszontalan, ráadásul időrabló is. Az ember állást akar és nem visszaülni az iskolapadba, márpedig ha elkezdte a tanfolyamot akkor végig kell csinálnia különben vissza kell fizetni a tandíjat. Engem intenzív nyelvtanfolyamra hívtak be kötelezően, pedig már volt egy közép és egy alap nyelvvizsgám. Hogyan vegyenek fel valahova, ha nekem egy tanfolyamra kell járnom heti háromszor 2 órát? Agyrém ez a módszer, de nyilván így hatékonyan lehet kiszórni az embereket és nem kell utánuk támogatásokat fizetni.
7/10 anonim válasza:
De nem olyanok ezek, hogy ezekért pénzt kap aki jár?
8/10 anonim válasza:
Nem, ezzel elvileg azt akarják elérni hogy a kereső piacképesebb legyen. Ha valaki nem fejezi be, akkor ki kell fizetni az egészet.
9/10 A kérdező kommentje:
# 6/8 teljesen egyetértek... lehet jót akarnak de nem sok hasznos tanfolyam indul, ami meg jobban hangzik az 1-2 éves is lehet. Azzal sem lesz előbbre senki.
Na szóval akkor mielőtt elindul visszamondom nem kell fizetni?
2015. ápr. 17. 10:04
10/10 anonim válasza:
Ne írd alá a szerződést az elején, csak akkor nem kell visszafizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!