SŰRGŐS! Meddig lehet választani az gimnáziumi sorrendet?
Figyelt kérdés
Na az van, h kinéztem egy gimit, amelyik nagyon tetszik... 2 tagozatát jelöltem be másodiknak, illetve harmadiknak. Szerencsére mindkettő tagozaton eléggé elől vagyok, úgyhogy valószínüleg mindkettőre felvennének. Csak sajnos felcseréltem a kettő kódszámát, így az került előre, ahova kevésbé szeretnék menni:(
Amúgy már megvolt a végleges sorrend beküldési határideje... Szerintetek lehet még tenni valamit az ügy érdekében, vagy reménytelen?
Válaszokat előre is köszönöm:)
14/L
2015. ápr. 16. 22:27
1/4 anonim válasza:
Már nem lehet, max majd kérvényezed az áthelyezést.
2/4 A kérdező kommentje:
ohh..:,(
2015. ápr. 16. 22:38
3/4 A kérdező kommentje:
És hogy is kell kérvényezni?:)
2015. ápr. 16. 22:39
4/4 anonim válasza:
Ha már felvettek, akkor bemész az igazgatóhoz (vagyis a szüleid és te), és megkérdezitek, hogy lehetséges-e, hogy átmenj a másik osztályba. Ha azt mondják oké, de kell hozzá hivatalos kérvény, akkor írtok egyet, és továbbítjátok az igazgatóhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!