Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen szakmát lenne érdemes...

Milyen szakmát lenne érdemes lenne kitanulni? ||||TÖBBI LENT|||

Figyelt kérdés
Nagyon sokat olvastam jó fizető állások, jó szakmák külföldön de volt ami tetszet de a hátránya miatt mégsem nyerte el a tetszésem, nem tudom milyen szakmát tanuljak amit majd később is tudok használni de inkább külföldön szeretném hasznosítani, angolul középfokon,olaszul alapfokon beszélek majd később megszeretnék tanulni németül is de azt majd kicsitt később több célom is van az a nagybetűs "életben" .Eddig gondolkodtam hegesztőn,lakatos, recepciós,fogtechnikus de nem tudtam dönteni.Aki dolgozik pl.Németo.Ausztria,Svájc,Anglia,Kanada-ban megírná mit dolgozik és hogy él külföldön, illetve milyen jó fizető állásokat tudnának ajánlani?
2015. ápr. 8. 19:48
 1/1 anonim válasza:
Hegesztő. Hiányszakma.
2015. ápr. 8. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!