2015 os felvetelin hogyan kell elerni a 280 pontot? (mit szamitanak bele mit nem? )
na, megint mindenki válaszol, aki kényszert érez, nem baj, ha nem ért hozzá...
Az emelt szintért és a nyelvvizsgáért, OKJ végzettségért járó pontok beleszámítanak.
tessék: Alapképzésre, osztatlan mesterképzésre, felsőoktatási szakképzésre, valamint mesterképzésre való jelentkezés esetén a jelentkező felvételi összpontszámának el kell érnie a jogszabályban meghatározott minimumpontszámot (ún. jogszabályi minimumpontszám): alapképzés, valamint osztatlan mesterképzés esetén 280 pontot, azzal a kitétellel, hogy az emelt szintű érettségi-, a nyelvvizsga-, illetve az OKJ-többletpontokkal együtt, de más jogcímen adható többletpontok nélkül számított pontszámot kell alapul venni;
most érettségizek, így azért van fogalmam róla
és nem tudom miért kell lepontozni, mikor teljesen normális választ adtam
nem, nincs róla fogalmad, rossz a válaszod, naná, hogy le fogom pontozni, meg mindenki, aki ért hozzá...
Ezzel a tudással érhet meglepetés a felvételin.
nekem bőven meg lesz a 280 pont, ezért nem néztem utána pontosan, de nekem mindenki azt mondta csak az számít (a tanár is)
az okj pontja meg szóba se került, mert aki idén érettségizik annak még nyilván nem lehet
szóval sajnálom ha nem adtam tökéletes választ, azt hittem jól tudom, azért válaszoltam
de attól még normálisan is ki lehet javítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!