E-felvételin mindent kitöltöttem, de nem hitelesítettem az ügyfélkapuval, most akkor rácsesztem?
Az e-mailben azt írják, hogy:
"Felhívjuk figyelmét, hogy a hitelesítés elmulasztása a jelentkezés érvénytelenségét, a határidőn túli hitelesítés (pl. hitelesítő adatlap esetében a 2015. február 23-i határidőt követő postára adás) pedig annak elutasítását vonhatja maga után."
Van még esély rá, hogy megoldjam valahogy?
Azért add fel, mert azt írják, hogy elutasítHATja. Szóval ha mázlid van, lehet nem veszik észre, hátha mázlid lesz.
De jó eséllyel tényleg bukod a dolgot, de hát a remény hal meg utoljára.
4. vagyok
Bocsánat, kicsit félreérthető amit írtam. Az 'add fel'-t úgy értettem, hogy postán add fel, mert úgy még van esély, hogy elfogadják.
Igen, mert valakinek még sokára jut be hitelesítésre, de nekem is pl. már feldolgozták.
Jelöld be postán a PRI azaz elsőbbségi küldés opciót! A levél meg alapól ajánlott levél.
(Saját kézbe: az nem kell, mert nincs olyan ember, akinek személyre szól, azon kívül egy hivatalnak mindenképpen elmegy a levél, az mindig "otthon tartózkodik". Ja, bocs, pont az SK pattan vissza, ha nincs meg a címzett, aki aláírja.)
Esetleg tértivel (akkor láthatod mikor lett átvéve
meg visszaküldik a szelvényt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!