Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Matek próbaérettségit meg...

Matek próbaérettségit meg lehet írni hármasra ha nem vagy jó matekos?

Figyelt kérdés
Sajnos a legtöbb matek dolgozatom 2-es 3-mas. A próbaérettségi 3 jegyet ér és nem szeretnék megbukni. Most 3-masra állok matekból.
2015. ápr. 5. 14:16
 1/2 anonim ***** válasza:

ha van józan eszed és tudod használni a négyjegyűt, akkor lehetséges

szerintem otthon csinálj meg egyet (neten fent vannak az oktatás.hu oldalán), ezzel egyrészt gyakorolsz, másrészt meg látni fogod, hogy kb milyen szinten állsz

2015. ápr. 5. 14:29
 2/2 anonim ***** válasza:

mi lenne ha készülnél rá kicsit?

bár szerintem nagyon nagy kicseszés erre 3 jegyet adni. úgyis ott lesz majd az igazi, ami számít..

általában a próbaérettségik nehezebbek is, ha a tanár állítja össze(még akkor is ha érettségi feladatokból) mert általában direkt a legnehezebbeket rakják be.

legalábbis nálunk a 12 pontosban ott volt a kordináta geometria és a térgeometria is. pedig inkább 12 pontosnak egyeneletet szoktak berakni, vagy függvényt. ilyet még nem láttam hogy a 2 legrettegetebb témakör legyen..

na mindegy, készülgess, nézd át mi van benne a függvénytáblában.

amikor írod a dogát, akkor is nehogy be add hamarabb. amit nem tudsz, azt hagyd ki, a végén meg próbálj keresni hozzá a függvénytáblából valami összefüggést vagy definíciót.

semmit ne hagyj üresen, mert sok részpontszám jár a 2. felében. ha sikerül megoldanod egy egyenletet, akkor ellenőrizz, feltételt is írj, vesd össze vele.

ezek potyapontok, ha már megoldasz valamit, ne veszítsd el

2015. ápr. 6. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!