Matek próbaérettségit meg lehet írni hármasra ha nem vagy jó matekos?
ha van józan eszed és tudod használni a négyjegyűt, akkor lehetséges
szerintem otthon csinálj meg egyet (neten fent vannak az oktatás.hu oldalán), ezzel egyrészt gyakorolsz, másrészt meg látni fogod, hogy kb milyen szinten állsz
mi lenne ha készülnél rá kicsit?
bár szerintem nagyon nagy kicseszés erre 3 jegyet adni. úgyis ott lesz majd az igazi, ami számít..
általában a próbaérettségik nehezebbek is, ha a tanár állítja össze(még akkor is ha érettségi feladatokból) mert általában direkt a legnehezebbeket rakják be.
legalábbis nálunk a 12 pontosban ott volt a kordináta geometria és a térgeometria is. pedig inkább 12 pontosnak egyeneletet szoktak berakni, vagy függvényt. ilyet még nem láttam hogy a 2 legrettegetebb témakör legyen..
na mindegy, készülgess, nézd át mi van benne a függvénytáblában.
amikor írod a dogát, akkor is nehogy be add hamarabb. amit nem tudsz, azt hagyd ki, a végén meg próbálj keresni hozzá a függvénytáblából valami összefüggést vagy definíciót.
semmit ne hagyj üresen, mert sok részpontszám jár a 2. felében. ha sikerül megoldanod egy egyenletet, akkor ellenőrizz, feltételt is írj, vesd össze vele.
ezek potyapontok, ha már megoldasz valamit, ne veszítsd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!