Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogy haladsz a szakdolgozatodd...

Hogy haladsz a szakdolgozatoddal? Meddig kell leadnod?

Figyelt kérdés
2010. febr. 18. 11:52
 1/10 anonim ***** válasza:

okotber 30 ig, még egy szót sem írtam, most olvasgatok a témáról.

De még konzulensem sem tudja mi lesz a témám XD

2010. febr. 18. 12:06
 2/10 anonim ***** válasza:
Elvileg január4-én kellett leadnom, már leadtam. És leállamvizsgáztam :)
2010. febr. 18. 12:46
 3/10 anonim ***** válasza:

Márc.31-ig kell leadnom.

A témát tudom, a vázlatot is már beadtam jó rég.

De nem kezdtem neki. Csak mindenhol olvasgattam utána,stb. Szerintem jövőhéten nekiállok, addig még beszerzem a könyvtárból is a könyveteket. Konzulensem tojik rám. :S Úgyhogy majd szenvedek vele.

Hajrá mindenkinek!

2010. febr. 18. 15:33
 4/10 anonim ***** válasza:

Szintén márc. 31. (legalábbis remélem, hogy nem hamarabb, mert már rémhírek terjedtek).

Konzulensemmel nem beszétem már régen, most írogatom az első fejezetet, de nagyon nem tartok még sehol.

Vázlat úgy-ahogy megvan, de mivel a konzulensem nem kért semmit, ezért megvagyok magamnak, úgyhogy még elég szedett-vedett a dolog.

2010. febr. 18. 16:03
 5/10 anonim ***** válasza:

márc 31-ig kell leadnom..4 oldal van meg:O

sajna nem haladok...nincs ihletem...:(nem lesz olyan jó,mint amilyenre számítottam témaválasztáskor:((

2010. febr. 18. 18:58
 6/10 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

amúgy nekem jófej a konzulensem..:)

2010. febr. 18. 18:59
 7/10 A kérdező kommentje:
nekem ápr.12. és én sem tartok még sehol, de remélem majd ahogy telnek a napok, úgy telnek majd a lapok is :) KITARTÁST MNDENKINEK! majd írjatok, hogy hogy haladtok
2010. febr. 18. 21:46
 8/10 anonim ***** válasza:

02-18 15:33-as vagyok.

Márc.31-ig kell leadnom, de ajj..alig haladok.

20 oldal van kész. És ez az egy hét áll még a rendelkezésemre, nem tudom hogy szedek még össze kb 20 oldalt. Utána gyors beadom beköttetni, és parázok, hogy hogyan sikerülhetett...

Nálatok mi a helyzet? Hogy haladtok?

Nálam ez a szomorú helyzet. Remélem ti nem így álltok.

Na kitartás és sok szerencsét. :)

2010. márc. 22. 14:55
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem márc 30 éjfél online, bekötve elvileg 31.

Van 30 oldalam de abból asszem 4-5-öt kiveszek, nem illik bele.. meg még elég összevissza van..

Írom inkább, ma is elnyaraltam az időm..

2010. márc. 22. 21:18
 10/10 anonim ***** válasza:
április 30-ig, most állok neki ténylegesen az írásnak, eddig interjúztam, anyagot gyűjtöttem, keresgéltem (: remélem végzek vele addig :|
2010. márc. 29. 20:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!