Hogy haladsz a szakdolgozatoddal? Meddig kell leadnod?
okotber 30 ig, még egy szót sem írtam, most olvasgatok a témáról.
De még konzulensem sem tudja mi lesz a témám XD
Márc.31-ig kell leadnom.
A témát tudom, a vázlatot is már beadtam jó rég.
De nem kezdtem neki. Csak mindenhol olvasgattam utána,stb. Szerintem jövőhéten nekiállok, addig még beszerzem a könyvtárból is a könyveteket. Konzulensem tojik rám. :S Úgyhogy majd szenvedek vele.
Hajrá mindenkinek!
Szintén márc. 31. (legalábbis remélem, hogy nem hamarabb, mert már rémhírek terjedtek).
Konzulensemmel nem beszétem már régen, most írogatom az első fejezetet, de nagyon nem tartok még sehol.
Vázlat úgy-ahogy megvan, de mivel a konzulensem nem kért semmit, ezért megvagyok magamnak, úgyhogy még elég szedett-vedett a dolog.
márc 31-ig kell leadnom..4 oldal van meg:O
sajna nem haladok...nincs ihletem...:(nem lesz olyan jó,mint amilyenre számítottam témaválasztáskor:((
utolsó vagyok
amúgy nekem jófej a konzulensem..:)
02-18 15:33-as vagyok.
Márc.31-ig kell leadnom, de ajj..alig haladok.
20 oldal van kész. És ez az egy hét áll még a rendelkezésemre, nem tudom hogy szedek még össze kb 20 oldalt. Utána gyors beadom beköttetni, és parázok, hogy hogyan sikerülhetett...
Nálatok mi a helyzet? Hogy haladtok?
Nálam ez a szomorú helyzet. Remélem ti nem így álltok.
Na kitartás és sok szerencsét. :)
Nekem márc 30 éjfél online, bekötve elvileg 31.
Van 30 oldalam de abból asszem 4-5-öt kiveszek, nem illik bele.. meg még elég összevissza van..
Írom inkább, ma is elnyaraltam az időm..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!