Fogorvosnak vagy általános orvosnak tanulnál inkább? Esetleg elsőkézből valaki tud mesélni róluk?
Figyelt kérdés
1. helyen fogorvosit jelöltem, de ott a dilemma, hogy mi lenne ha módosítanám a sorrendet és ÁOK kerülne első helyre.2015. márc. 30. 06:48
1/6 anonim válasza:
Csak kerülj be, utána még az elején eldöntheted, mert tudomásom szerint a két szak egy jó darabig együtt fut!
2/6 anonim válasza:
Én általános orvosnak tanulnék, de ez szimplán személyes preferencia, mert nem szívesen turkálnék mások szájába.
Egyébként az első válasz nem igaz, mert ha már fogorvosin vagy, azon is maradsz, nem változtathatsz, max ha nagy nehezen megengedik, akkor következő évben átmehetsz a másik szakra, de akkor már lemaradsz az elsőéves orvosis dolgokról, így hátrányod lenne, meg valószínűleg nem is engedélyeznék így.
3/6 anonim válasza:
Orvosnak tanulok, be sem jelöltem a fogorvosit. Egyszerűen azért, mert az orvoslás semelyik része nem taszít, a fogorvoslást kivéve. Egyszerűen rosszul vagyok a foghúzástól meg a rohadó fogaktól. Pedig tényleg semmi más nem zavar:D
4/6 anonim válasza:
Utolsó vagyok. De egyébként első két évben van átjárás a kettő között.
5/6 anonim válasza:
Elsős ÁOK-s vagyok, de tavaly beírtam a FOK-ot is, mint 4. variáció. Örülök, hogy így döntöttem, mert látom, hogy mit tanulnak a fogorvosisok (odontológia, paradontológia, megtartó fogászat stb.), és valószínűnek tartom, hogy engem ezek nem érdekelnének ilyen részletességgel.
6/6 anonim válasza:
a pontszám kb ugyanannyi szokott lenni.
hozzám közelebb állna a fogorvosi, valamint anyagilag általában nagyobbat szakítanak.
neked kell tudni, hogy mit szeretnél jobban, melyik érdekel inkább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!