Mennyire nehéz fogorvosnak tanulni? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
nehéz elvégezni?hány év?2013. okt. 1. 22:42
2/3 anonim válasza:
A nehézsége megegyezik az általános orvos képzéssel, sőt néha nehezebb is lehet, de csak öt éves a képzés és nem hat.
3/3 anonim válasza:
Az alapozó évek ugyanazok, mint ÁOK-on, tehát a legnehezebbjét nem úszod sajnos meg. Én csak a pécsi képzésről tudok nyilatkozni, ide járok. Itt a fogorvosi és az általános orvosi szak alapozó tárgyai együtt vannak, épp csak annyi, hogy nekünk van már szakmai tárgyunk, mely preventív fogászat néven fut. Ez - véleményem szerint - konkrétan bohóckodás, persze tanulunk kis fogászati anatómiát, számozási rendszereket, fogkeféket, de semmi egyéb. Ja, szappanból faragtunk fogat is :D kb ilyen szintű ez a tárgy. Elvégezni el lehet persze és meg is éri. Én egyedül attól félek, hogy kijövök akkor fogorvos leszek és kész, nincs választásom, nem tudok szakosodni (jobban mondva tudok persze, de mindenképpen a száj régió marad nekem), de aki kijön általános orvosiról még bármi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!