Szerintetek milyen OKJ képzésre érdemes menni?
Figyelt kérdés
Most fogok érettségizni, és nem szeretnék se főiskolára, se egyetemre menni, családi meg személyes okok miatt is. Úgy döntöttem, hogy OKJ-re megyek tovább.
Eddig a pénzügy-számvitel szakon gondolkodtam, mert ezen a területen (ha bekerülök egy irodába) jól tudnám alkalmazni a nyelvtudásomat (német, angol), viszont matekból nem vagyok olyan jó (3as). Bár a számítós, sorozatos, logikás feladatok mindig is jól mentek.
Mit ajánlanátok, amit érdemesebb volna tanulni/tanulnom majd?
Előre is köszönöm!!!
2015. márc. 22. 20:19
2/2 anonim válasza:
Felejtsd el az okj-t menj egyetemre! nekem kb 3 millámba fájnak már az okj képzések, és kitörlésre se jók, mert kemény fedeles papírt adnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!