Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek milyen OKJ képzésr...

Szerintetek milyen OKJ képzésre érdemes menni?

Figyelt kérdés

Most fogok érettségizni, és nem szeretnék se főiskolára, se egyetemre menni, családi meg személyes okok miatt is. Úgy döntöttem, hogy OKJ-re megyek tovább.

Eddig a pénzügy-számvitel szakon gondolkodtam, mert ezen a területen (ha bekerülök egy irodába) jól tudnám alkalmazni a nyelvtudásomat (német, angol), viszont matekból nem vagyok olyan jó (3as). Bár a számítós, sorozatos, logikás feladatok mindig is jól mentek.

Mit ajánlanátok, amit érdemesebb volna tanulni/tanulnom majd?

Előre is köszönöm!!!

2015. márc. 22. 20:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Olyanra menj, ami érdekel
2015. márc. 23. 02:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Felejtsd el az okj-t menj egyetemre! nekem kb 3 millámba fájnak már az okj képzések, és kitörlésre se jók, mert kemény fedeles papírt adnak!
2015. márc. 23. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!