Hol talàlhatok egy pszichologus hallgatot?
Figyelt kérdés
Szeretnék beszélgetni egy pszichologus hallgatoval..vagyis inkàbb Emailezni
esetleg segithetne nekem a problémàimat megoldani én
meg neki mint esettanulmàny..
2010. febr. 16. 20:17
1/3 anonim válasza:
szia én pszichológushallgató vagyok, de semmiképp nem javaslom, hogy velem vagy akár mással is a problémáidat (ha valóban komolyak) megoszd, mivel nem vagyunk lenyomozhatóak, másrészt meg mert nincs megfelelő képesítésünk hozzá. Tanácsadást és terápiást csak végzett klinikai szakpszichológus, pszichológus tarthat, erre semmilyen egyetemen nem képeznek ki, csak módszerspecifikus képzéseken szerezhető meg hozzá a tudás, amikhez pedig minimum pszichológus diploma kell. Ha tényleg gondjaid vannak, az a legjobb, ha háziorvossal beutaltatod magad a körzeti pszichológushoz, mert az ingyen van! Sok sikert!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszod...
2010. febr. 16. 20:35
3/3 anonim válasza:
Bocs hogy ide kerdezek de ugy erted ha pszichologus szeretnek lenni a fel eletemet at kell tanulni?
Kerlek leirna valaki mi mindent kell elvegezni,hogy pszichologussa valjak?Esetleg ha nem kerek sokat kb mennyire nehez,es mennyire nehez bejutni egyaltalan egyetemre?
Kosz es bocs hogy ide irtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!