Tervezőgrafika vagy média design szakra szeretnék majd jelentkezni, ha itt az ideje. Mennyire fontos a rajztudás a felvételihez? még két évem van, a rajzot jövőre fel is veszem modulnak, de félek, hogy nem elég. Vagy igen? nem vagyok valami jó rajzos, de az elektronikus grafikában viszont jártas vagyok.
itt nézelődj, kb ennyire kell tudni, már a felvételin! mert sokan jelentkeznek.. a számítógépes grafika nem kell a felvételihez, szabadkézi kell. Járj előkészítőre is.
Mivel a grafika alapja a rajz, ezért, hogy is mondjam... szinte a legfontosabb a rajzolás. Asszem még az érettségit sem veszik számításba, egy lesz nagyon fontos: a feltévelin nyújtott eredmény.
Egy év rajztapasztalat... ráadásul úgy, hogy nem vagy túl jó rajzos... háááát... necces. De vannak csodák. :)
Nekem amúgy nem szimpatikus a MOME.
2015. márc. 21. 20:06
3/8 piriiiii válasza:
Felvételi akart lenni...
2015. márc. 21. 20:07
4/8 anonim válasza:
Azt érzed, hogy ez olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy az orvosin mennyire fontos a biológiatudás? Még szép, hogy grafikus nem létezik rajztudás nélkül. A MOME-re rendkívül kevesen jutnak be, nagyon megválogatják őket.
2015. márc. 21. 22:25
5/8 anonim válasza:
MOME-ra csak akkor akarj menni ha befolyásosak a szüleid, ki tudod fizetni a drága előkészítőt és el tudják intézni, hogy oda járj. ha átlagos a családod csak szenvedni fogsz és le fognak nézni. nem jó hely, én oda jártam, de életem legrosszabb döntése volt!
2015. ápr. 6. 18:06
6/8 A kérdező kommentje:
Így igazából el is felejthetem ezt az irányt, mivel vagy ahhoz kell pénz, hogy bejussak, vagy ahhoz, hogy fizessem az egyetemet...
Köszönöm mindenkinek(tudom, hogy fontos a rajz, de ahogy belenéztem a felvételijükbe, szinte rajzos feladatot nem is láttam)
2015. ápr. 8. 23:00
7/8 anonim válasza:
Kell tudni. Ez alap. Viszont ne hallgass azokra,akik azt mondják ,hogy csak úgy lehet bejutni ,ha befolyásosak a szüleid meg stb,mivel ez nem igaz. Ha érdekel valami,írj priviben.
2015. ápr. 11. 23:04
8/8 anonim válasza:
Persze, hogy nem csak úgy lehet bejutni. De alapvetően az a felállás, hogy az számít, ha felvesznek, onnantól kezdve a csicskásuk leszel, a szerzői jogaiddal sem élhetsz, a privis válaszoló gondolom majd azt is megmondja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!