Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » S. O. S. Főiskola alacsony...

S. O. S. Főiskola alacsony ponttal?

Figyelt kérdés

220-250 körüli pontokkal hova vesznek fel ????

Főleg turizmus - vendéglátás érdekel.

Ennyi ponttal hova ?

2010. febr. 16. 18:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Pontot amúgy hogyan számítassz amúgy, írd már le lécci?
2010. febr. 16. 19:00
 2/14 anonim válasza:

esélytelen, szerezz több pontot pl: nyelvvizsga

ha mázlid van fizetősre fölvesznek

2010. febr. 16. 19:04
 3/14 anonim ***** válasza:
Ennyi ponttal ne tölts el egy évet a felsőoktatásban.
2010. febr. 16. 19:12
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Fizetősön van esélyed. Fogd fel befeketeésnek, és vegyél fel diákhitelt, ha kell. De ha szorgalmas vagy a főiskolán, akkor átvehetnek idővel államira.

Na, ezért kell tanulni gimnáziumban, és nem úgy felfogni, hogy felesleges. Ebből remélhetőelg tanulnak a mostani középiskolások.

Én is a magam kárán tanultam ezt meg.

2010. febr. 16. 19:14
 5/14 anonim ***** válasza:
Természettudomány területű szakokra bekerülnél vele de vendéglátáson ennél sokkal magasabbak a ponthatárok:( Esetleg felsőfokúkat nézd meg, meg az eddigi évek ponthatárait:)
2010. febr. 16. 19:34
 6/14 anonim ***** válasza:
50%
19:12: Kurv@ sok fogalmad (fogalmatok) lehet a dolgokról, ennyit ponttal szinte minden költségtérítéses szakra felveszik (főleg vidéken...).
2010. febr. 16. 19:52
 7/14 anonim ***** válasza:
A SZTE TTK-n pl vannak alacsony pontszámú szakok,pl kémia
2010. febr. 16. 20:05
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

19:52: Nem azt írta, h ennyi ponttal nem veszik fel sehova, hanem h ennyi ponttal ne töltsön el egy évet se a felsőoktatásban. Amivel mellesleg egyet is értek:D Ha csak ennyi pontot tud összeszedni egy gagyi érettségin, akkor miért akar továbbtanulni? M

Persze megértem, ha később kapott észbe, és anno nem érdekelte, de akkor miért nem érettségizik újra?

De tény, h vannak sulik, ahová ennyi ponttal is felvehetik (...).

Kérdező: Felvi.hu-n nézz szét, ott megtalálod az előző évek ponthatárait!

2010. febr. 16. 20:11
 9/14 anonim ***** válasza:

Debreceni egyetem ETK és Pécs ETK,az ápoló szak ezeken a helyeken nem túl magas pontszámú.

Egyébként sok helyen alacsonyak viszonylag a pontok levelező esetében is

2010. febr. 16. 20:52
 10/14 anonim ***** válasza:
78%
Elnézést elírtam nem a 19:12-es akartam címezni, hanem a 19:04-esnek. Egyébként meg miért ne lenne esélye? Ha most komolyan gondolja és tanulni simán behozhatja a dolgokat. Tudod láttam már olyat aki ötös érettségiével kiesett az első évben....
2010. febr. 16. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.