Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Alacsony és sovány nő milyen...

Egyszerű huszonéves kérdése:

Alacsony és sovány nő milyen biztonsági őr lenne? Egyáltalán milyen szakmában lehet majnem biztosan elhelyezkedni?

Figyelt kérdés
Nagy dilemmában vagyok. 22 éves 158 cm magas és 45 kilós nő vagyok. Érdekelne ez a szakma, mert hallottam, hogy nem nehéz fizikai munkát igényel. Ugye a súlyomból adodóan ilyen munkára nem vagyok hosszútávon fogható. Mondjum testőrnek sem, de portásoknak is ilyen végzettség szükséges és azt el is tudnám végezni. Vagy bármilyen olyan szakképesítés érdekel amihez elég a szakmunkás. Éretsségit később szeretnék szerezni, de most szükségem lenne nagyon egy tutibiztos állásra! Legalább pár évre. Kíváncsi vagyok a hiányzsakmákra. Tudtok ilyet?
2010. dec. 12. 13:50
 1/4 anonim ***** válasza:
74%

Hát, leírom a véleményem. Szerintem ne menj biztonsági őrnek. 1. Elég sok biztonsági őrt ismertem és a közvetítő cégek és az alkalmazottak is katasztrófák (tisztelet a kivételnek, én nem ismertem) 2. Ekkora termettel nem biztos, hogy meg tudnád akadályozni, hogy pár kancigány ellopjon egy árut. Inkább tedd le az érettségit és végezz el egy OKJ-s tanfolyamot.

Gondolom én.

2010. dec. 12. 14:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Most van munkám, ami elég bizonytalan. Van egy kicsi pénzem, de nekem biztos munkahely kell, mert nincs senkim akire támaszkodhatnék, ha baj lenne. Sajnos... Ezért kérdem.
2010. dec. 12. 14:10
 3/4 anonim ***** válasza:

"22 éves 158 cm magas és 45 kilós nő"

BIZTONSÁGI ŐRNEK???

Tudom, hogy feminizmus meg egyenlőség van; de a FOCISTA SEM MEGY ATOMFIZIKUSNAK!!

2010. dec. 23. 14:28
 4/4 anonim válasza:

Nyugodtan elmehetsz egy biztonsági őr tanfolyamra.

Én is épp azon vagyok, és vannak nők.

Még 50 éves is :D

2011. nov. 28. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!