Miért gáz árulni a saját tételeimet, amiket rengeteg idő alatt írtam meg és nem netről? : D
Figyelt kérdés
2015. márc. 19. 20:33
21/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat.
Nem, nem unatkozok, nagyon sok pénzt kerestem már velük, de volt olyan, aki az utcán nem köszön, ennek ellenére elvárta volna csupán azért mert tudja, hogy én jófej vagyok, és adtam már másoknak.
Nem értem, miért kell belekötni az emberbe, mikor nem is ismerik, nem tudják mire gyűjt, hányan használták már ki, stb. Nekem van kb 7 igaz barátom, más emberekkel nem foglalkozok, sajnos már egyből levágom a szándékot, és nem a tételekre írom most ezt kizárólag.
Veszekedni meg kimondottan gyűlölök, én senkibe nem kötnék itt bele magamtól, de mindig megvédem magam.
2015. márc. 24. 08:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!