Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Miért gáz árulni a saját...

Miért gáz árulni a saját tételeimet, amiket rengeteg idő alatt írtam meg és nem netről? : D

Figyelt kérdés
2015. márc. 19. 20:33
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Amúgy meg eltakarodhatsz, mert kvára nem ismersz, ehhez képest pofázol itt jobbra-balra. Szerencsétlen.

Ha le mered írni, hogy hogy beszélek, akkor olvasd el a saját kommentárod.

Másrészt mindenki úgy boldogul ahogy tud, te meg tapsold meg magad mert rohadt értelmes és okos ember vagy, ismeretlenül beszólogatni másoknak.

Ha tudni akarod önkénteskedek is és a saját pénzemen postázok ingyen ruhát rászoruló családoknak.

Pofázz ott, ahol kiváncsiak rád, puszillak.

2015. márc. 19. 23:03
 12/21 A kérdező kommentje:
A senki sem fogja megvenni-vel már most vitatkoznék.. :)) Ja, és képzeld nem mindenkit támogat anyuci és apuci pénztárcája. Ha új dolgot szeretnék venni én dolgozok meg érte, és én adom el a dolgaimat, függetlenül attól, ki nyal be nekem és ki nem, amit pont leszarok. :D :D
2015. márc. 19. 23:06
 13/21 anonim ***** válasza:
Jó, de mit tanulsz, és milyen tételekről beszélünk? Egyébként én sem adnám csak úgy ingyen oda azt, amiért sokáig dolgoztam.
2015. márc. 20. 11:51
 14/21 A kérdező kommentje:

Én már egyetemen tanulok, ahol eszembe nem jutna ezt megtenni a csoporttársaimmal, de jól jön egy kis mellékes pénz, főleg hogy a kishugomnak gyűjtök használt laptopra.

Ezek kidolgozott érettségi tételek, amiket nem könyvből másoltam és nem internetről. Tanár nézte át mindet!

Különben már kvára megszoktam a gyakorikérdésektől, hogy mindenki 5 diplomás, mindenki maga keresi a kenyerét már 5 évesen, és mindenki segítőkész és jó ember! Hát engem már rengeteg átvertek,kihasználtak de még így is segítek az embereken!

DE AZ ÍTÉLKEZÉS AZ MEGY, NÉZZ TÜKÖRBE KEDVES OLTOGATÓ ÉS SZÉGYELLD EL MAGAD.

2015. márc. 20. 12:00
 15/21 anonim ***** válasza:
Valaki nagyon kiakadt. Fáj az igazság?
2015. márc. 20. 12:10
 16/21 A kérdező kommentje:
2015. márc. 20. 13:11
 17/21 anonim ***** válasza:

hát te kérdeztél :D nyilván, aki nem osztja a véleményed, az hülye, vagy megmondóember...

amúgymeg: [link]

2015. márc. 20. 13:26
 18/21 A kérdező kommentje:
Szióka
2015. márc. 20. 13:53
 19/21 anonim ***** válasza:
Hát én nem mondtam semmi rosszat. :( Én is sokat dolgoztam anno rajtuk, sosem adtam volna oda csak úgy őket másoknak ingyen én sem.
2015. márc. 20. 18:59
 20/21 anonim ***** válasza:
Kérdező, én egyetértek veled, hogy amin ennyit dolgoztál nem adod oda csak úgy. De minek tetted fel a kérdést, amikor ha valaki nem azt válaszolja hogy igazad van, máris kiakadsz? Ezek szerint a kérdésnek nincs értelme, mert neked már szilárd meggyőződésed, hogy nem gáz, amit csinálsz. Szerintem igazad van, de ha te is ilyen biztos vagy ebben, minek tetted fel a kérdést? Hogy vitatkozhass? Ennyire unatkozol, most hogy a tételeket már nem kell írni? Már ne is haragudj :D
2015. márc. 23. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!