Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Egy magánsuliba (BISB) szeretn...

Egy magánsuliba (BISB) szeretnék majd bekerülni szeptembertől. Most vagyok nyolcadikos és felvételiztem, fel is vettek egy gimibe, de nem oda akarok menni?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy felvettek egy gimnáziumba,de én egy magánsuliba akarok menni(más a felvételi eljárás).Most mit kell csinálnom?

#gimnázium #felvételi #magániskola #british international school
2015. márc. 19. 16:49
 1/3 anonim ***** válasza:

A.) Megcseréled a módosító tanulói adatlappal a sorrendet.

B.) Nem mész el júniusba beiratkozni a gimnáziumba, hanem a British International School-ba mész el a beiratkozásra.

2015. márc. 19. 20:22
 2/3 anonim válasza:
Mivel 2015-ben lett felrakva a kérdés, ezért gondolom már oda jársz... szeptembertől én is oda fogok járni (már írtam tesztet, felvettek) az lenne a kérdésem, hogy mi a véleményed róla? Milyen a közösség, tanárok stb.?
2018. jan. 16. 21:15
 3/3 Mór Salamon válasza:
A BISB rossz választás (odajártam). Ha ott vagy akkor nem biztos, hogy észreveszed (főleg ha magyrból jöttél át). Sokkal inkább az AISB-t ajánlanám ahol ugyanazon az áron sokkal többet kapsz és jobban is fogod érezni magad.
2019. márc. 28. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!