Maben kérdése:
Bűnügyi nyomozói szakra szeretnék továbbtanulni. Tudnátok segíteni pár kérdésben?
Figyelt kérdés
1: Magyar és Biosz emelt érettségi felkészítőre járok. Valószínűleg biosz helyett angolból fogok emeltet tenni. Ezek számítanak?
2: Hány pont kell körülbelül a továbbtanuláshoz?
3: Azt, hogy miből kell majd gyakorlatizni hol tudom megnézni?
4:Konkrétan bűnügyi nyomozói szak merre található? És valaki tudna hozzá linkelni nekem oldalt?
2015. márc. 15. 17:18
1/3 A kérdező kommentje:
Ja, és Tatabányán járok rendes gimnáziumba.
2015. márc. 15. 17:20
3/3 anonim válasza:
igen, a felvin minden fent van. egyébként magyar, matek, töri, belügy és katonaira kapsz csak pluszpontot az emeltért, a biosz és az angol nem számít. 400 felett szoktak lenni a pontok. Alkalmasságikról itt: [link]
Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar. De én komolyan nem értem, hogy hogy a fenébe nem sikerült megtalálnod, ezer ilyen kérdés van itt is, de a google is segítene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!