Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Segitenetek minek tanuljak...

Segitenetek minek tanuljak tovabb?

Figyelt kérdés

Szeretem :

A gyerekeket

Az allatokat

Az idos embereket

Szeretek masokon segiteni

A zenet

A porgest, hogy mindig mozgasban vagyok

Utazgatni,mindig,barhova

Szeretek masokat megfejteni hogy mit miert csinalnak, inkabb megfigyelni oket kivulrol

Nem szeretek:

Unatkozni.De ezt inkabb gyulolok, nem csak nen szeretek...

A monoton munkat

Az ilyen apro csepro munkakat pl : tescozas, arufeltoltes stb..

En dolgoztam diakmelokent tescoban arufeltoltokent es nekem ezekhez a pici dolgokhoz nincs agykapacitasom.. lehet szegyen nem szegyen de az ilyen munkak nem mennek..

Nem szeretem ha valami nagyon felelossegteljes dolgot biznak ram( bar ez lehet valtozik, csak most pont olyan periodusom van hogy keves az onbizalmam..:) )

Kb ennyi

Szerintetek mi passzol hozzam?

Kiosztast nem kerek :)

Rossz kategoria igen de itt vagytok is legalabb nem feleslegesen irom ki a kerdest..

Koszi

18/L

2015. márc. 15. 14:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Matekból jó vagy? mert akkor mehetnél valami gazdasági szakra
2015. márc. 15. 15:18
 12/12 anonim válasza:

Doktor,Apolono(mivel szereted a gyerekeket,idosebbeket,masokon segiteni)

Pszichológus(mivel szeretsz masokon segiteni,masokat megismerni)

Idegen vezeto,Ha jol mennek a nyelvek Stewardess(Utaskisiro),mivel szeretsz porgesben lenni,utazni

Remelem tudtam segiteni

2015. márc. 19. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!