Az ideiglenes lista 41. helyéről van esélyem bekerülni, ha 32 főt vesznek fel?
Figyelt kérdés
Igazából nem izgulnék, csak a kérdéses intézmény a Budapesti Fazekas Mihály Gimnázium természettudományi tagozata.2015. márc. 14. 22:30
1/7 anonim válasza:
szerintem van.. kevés mert ugye ezt nem nagyon írják be mentőcsónaknak, de.. nem tudom. akit felvettek, az biztos megy oda. de tudod, a remény hal meg utoljára
3/7 anonim válasza:
De akik írják ,hogy kevés azok tapasztalatból írják,vagy csak ők is azt látják ,hogy az ország legjobb gimije, akkor logikusan következik,hogy mindenki oda is megy.Nem kell nekem hinni,ezért nézd meg ,hogy tavaly és tavaly előtt hányadik helyről vették fel az utolsót: [link]
Tavaly:49 ,tavaly előtt: 63(!).Szurkolok Neked,szerintem felvesznek!
4/7 anonim válasza:
Igaza van az előzőknek, 3 évvel ezelőtt 62., 2 évvel ezelőtt 49. volt az utolsó bejutott.
Szerintem is még bekerülsz, még az előző évek alapján is :)
5/7 anonim válasza:
Elég jó az esélyed -
Majd írd meg bekerültél-e
6/7 anonim válasza:
Csomóan mennek inkább az Eötvösbe, Apáczaiba,
vagyis kiesnek előled jópáran -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!