Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Röviden: Biológia vagy Kémia...

Röviden: Biológia vagy Kémia szak?

Figyelt kérdés
várok minden tapasztalatot, a másik kettő a környzettan és a földrajz lesz.
2010. febr. 15. 18:43
 1/4 anonim ***** válasza:

röviden: kémia

hosszan: mert kihalófélben vannak a kémia szakosok

megjegyzés: a földrajz legyen utolsó helyen :)

2010. febr. 15. 18:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Csak mert ugy hallottam biosz alapszakkal nem nagyon lehet elhelyezkedni.
2010. febr. 15. 19:01
 3/4 Silber ***** válasza:
Kémia szakkal többre mész, mint vegyész. Kevés van belőlük, épp ezért jól fizető állást kapnak, és keresettek. A bioszosokról nem tudok bővebbet, de egyre inkább előtérbe fognak kerülni a környezetvédelem terén, valamint üzemekben is hasznosak (fermentáció irányítása).
2010. febr. 15. 21:21
 4/4 anonim ***** válasza:
én biológia szakos vagyok és a biológia mellet érvelek egyrészt alig vannak biológia tanárok egyre kevesebben lesznek másrészt biológia genetika szakirányával biotechnológiával molekuláris biológiával ellehet jól helyezkedni
2010. febr. 23. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!