Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit tudok csinálni ha lekéstem...

Mit tudok csinálni ha lekéstem a tantárgyfelvételi idöszakot a föiskolán?

Figyelt kérdés

Föiskolára járok és elvégeztem az elsö félévem, most jött volna a 2. félév de itt nekem kellett volna már összeállitanom a tantárgyaim, az orarendemet.Nos az a problémám hogy ez nem sikerült, kifutottam az idöböl elöször nem értettem hogy miért nem tudok felvenni (ugyanis neten kell és ott azt irta nincs tantárgyjelentkezési idöszak).Aztán mostanában bukkantam rá hogy azért nem tudtam mert február 6-ig nyilatkoznom kellett volna arrol hogy én diákhitellel fizetek megint és csak azután lehet felvenni a tantárgyakat.Ja és a tantárgyjelentkezési idöszak febr 13-án lejárt...

Buktam a félévem vagy lehet még vmit tenni ilyenkor szerintetek?

2010. febr. 14. 19:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Menj be a TO-ra segíteni fognak, ne aggódj. De rendezd el a lehető leghamarabb.
2010. febr. 14. 19:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
De vigyél pénzt is, mert nem mindenhol csinálják meg ezt ingyen, sőt!
2010. febr. 14. 19:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Utólagos tantárgyfelvétellel még megúszhatod a dolgot, de nézz utána a szabályoknak.
2010. febr. 14. 20:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Súlyos összegbe fog kerülni, de a TO el fogja intézni tárgyanként pár ezer forintért.
2010. febr. 14. 22:33
 5/5 anonim ***** válasza:
nálunk pl tantárgyanként 3500 ft pódíj ellenében fel tudják venni a lekésett hallgatók a tantárgyakat...van ahol kreditenként 1500 ft-ért...szóval hajrá!
2010. febr. 18. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!