Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » ELTE TTK biológia szakon ér...

ELTE TTK biológia szakon ér valamit az infó éretségi?

Figyelt kérdés

Most kellett tantárgyat választani, hogy jövőre milyen faktokat akarunk, és utánna abból éretségizni. Én biológiát és informatikát választottam emelten, ezekből vagyok a legjobb, meg érdekel is mind a kettő. Mivel a biológiához kapcsolódik a kémia, azt középszinten akarom megcsinálni. Na de nekem ér valamit később, az infó? Mármint bekerülésnél pontot ad, azt tudom, de utánna? És össze lehet valahogy kapcsolni a biológiát és az infót?

Jah és mindenki azt mondja, hogy nem vagyok normális, mert mindkettőből nagyon nehéz az éretségi és nem tudnám megcsinálni. Szerintetek tényleg lehetetlen mindkettőből az emelt?

2010. febr. 14. 19:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha a bekerülésénél nem számított az informatika, akkor utána csak akkro ér bármit, ha

1. újra felvételizel BA-képzésre, ahol informatika az érettési követelmény

2. a fakton megszerzett tudást saját belátásod szerint hasznosítod.

De egyébként ha már egyszer egyetemen vagy, tesznek rá, miből érettségiztél. És ne hallgass másokra azzal kapcsolatban, hogy mire volnál képes, hanem csak tanuljál.

2010. febr. 14. 19:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Felvételi tantárgyként mindenképpen jó, hiszen egy info érettségi könnyebb mint pl. biosz v.kémia, így pluszpontot jelenthet.

Ha info meg biosz megy jól mehetnél képalkotó diagnosztika analitikusnak is.

2010. febr. 17. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!