Szabad bölcsészek! Tényleg csak a mekiben tudtok elhelyezkedni vagy ez csak sztereotípia? légyszi normális válaszokat:D
Igazából inkább tedd fel magadnak a kérdést: miért akarom ezt a szakot választani? Könnyűnek tűnik elvégezni? Muszáj nekem diploma?
Nyilván ha VALÓBAN érdekelnek a tantárgyak amiket tanulni fogsz, akkor hajrá, de ha csak "muszáj lediplomázni mert anya azt mondta" szitu áll fenn, akkor keress valami olyan szakot amivel legalább érteni is fogsz valami kézzel fogható dologhoz. Illetve ha mégis ezt választod, ne te legyél felháborodva hogy nem sz@rja össze magát tőled a munkaerőpiac.
Nagyon szeretnek egyesek ezekkel a mekis bölcsészes viccekkel jönni... tény, hogy nem annyira kelendő a munkaerőpiacon, de akit ez érdekel, és komolyan veszi, az megtalálhatja a számításait. Ahogy az előzőek is írták.
A másik dolog, hogy manapság sajnos tényleg nem könnyű elhelyezkedni, de nem csak a bölcsészeknek, hanem senkinek - hacsak nincs ismerősöd, vagy nem szerzel nevet magadnak már az egyetem alatt.
"A másik dolog, hogy manapság sajnos tényleg nem könnyű elhelyezkedni, de nem csak a bölcsészeknek, hanem senkinek - hacsak nincs ismerősöd, vagy nem szerzel nevet magadnak már az egyetem alatt."
Inkább csak jól kell szakot választani.
Igen tényleg érdekel a szak.Nem azért választottam hogylegyendiplomámertanélkülnincsélet csak eléggé elszomorít ,hogy amikor megmondom hová jelentkeztem vissza kérdeznek ,hogy miért mekiben akarok dolgozni? De köszönöm a válaszokat kicsit megnyugodtam :)
Nem tudom hányadik válaszoló:Igen tudom mi az a sztereotípia sőt ittam is már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!