317 ponttal be tudok jutni egy normális egyetemre?
Műszaki irányban tervezem a továbbtanulást, de nem lesz valami sok pontom.
Így lesz esélyem jövőre? (Most 11.-es vagyok)
Nem eldöntöttem, ennyi ponton nagy(!) valószínűséggel lesz, természetesen hajtok és tanulok, hogy több jöjjön össze, ez a "rosszabbik" eset, és gondoltam inkább írok egy biztos értéket, hogy ahhoz tudjatok viszonyítani. Pontszámító kalkulátorral ez az érték jött ki. Úgy számoltam, hogy mindenből 4-es leszek mindkettő év végén, egyedül informatika és a matek jegyeket állítottam hármasra 11. év végén.(Ami nem valószínű, mivel szeretem a matekot.)Érettségiket is beállítottam 70-75 % körülire, ami ugyancsak több lesz, ha neki fekszek, márpedig neki fogok feküdni. Egyébként, semmi értelmeset és hasznosat nem írtál, nem értem, akkor minek jöttél ide.
A másik 2 hasznos választ köszönöm. Úgy hallottam, műszaki karokra nem nehéz bejutni, még az államilag támogatott részre sem, ott inkább a bent maradás az, ami húzós.
Én 6 évvel ezelőtt érettségiztem, teljesen sötét vagyok töriből, sosem szerettem és a mai napig sem érdekel, de még abból is 74%-om lett, úgy hogy írásbelire nem is nagyon készültem külön, szóbelire igen, de ott meg olyan részletes esszét nyomtak a kezembe, hogy gyakorlatilag arra kár is volt külön készülni, mert a kezembe nyomott anyagból is el tudtam mondani a tételt.
Kicsit ráfekszel és sikerülni fog a kitűzött százalékok feletti eredmény is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!