Roli2000 kérdése:
Kölcsey Ferenc Gimnáziumba (Budapest), van esélyem, hogy felvegyenek?
Figyelt kérdés
Most néztem meg, hogy az ideiglenes felvételi listán 123. vagyok! Francia-kéttannyelvű. Szerintetek van esélyem, hogy felvegyenek?2015. márc. 5. 20:13
11/15 anonim válasza:
Köszönöm:) Csak mert nem voltam benne biztos, meg nem emlékszem, hogy olvastam volna konkrét dátumot a végleges felvételi listáról:D:o
12/15 anonim válasza:
Szívesen! :)
A honlapot április vége van írva, de a hivatalos kiadása a végleges felvételi jegyzéknek április 24.
13/15 anonim válasza:
8-as! A 2013/14-es adattal azért nem lehet összehasonlítani, mert akkor az egy egész osztály volt.
2014/15-től viszont fél osztály francia (04-es kód) és fél osztály német (02-es kód)
14/15 anonim válasza:
Angol-németen 2014-ben 154 pont, angol-olaszon 151 pont volt a bejutási határ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!